3D GPS navigációs program PDA-ra

A megszokott navigációs technikákon túl az AeroMap VR3 egy virtuális világot teremt, ahol a szabad mozgás segítségével eddig ismeretlen perspektívából mutatja meg a tér harmadik képét.

Figyelem!

Ez az oldal az AeroMap korábbi verziójáról tartalmaz információkat!

AeroMap, 3D GPS navigációs szoftver

A fenti  szavakkal és óriási lelkesedéssel indult el az AeroMap VR3 fejlesztése 4 évvel ezelőtt. Azóta a VR3 koncepció egyes elemei szépen, fokozatosan beépültek jelenlegi GPS navigációs szoftverünk különböző verzióiba.

Az új fejlett technológiák beépítésével az AeroMap V2|VR3 egy igazi többfunkciós gps navigációs rendszerré vált. Az AeroMap-ban minden olyan szolgáltatás megtalálható, amely az autós navigációt nem pusztán egy szükséges funkcióvá, hanem valódi kényelmi szolgáltatássá teszi.

GPS Navigációs szoftverünk legfontosabb tulajdonságai közül biztosan élvezni fogja a teljes képernyős navigációs üzemmódot, a fantasztikusan gyors 3D megjelnítést, a valós 3D épületmodelleket és nem utolsó sorban a villámgyors útvonaltervező algoritmust vagy a fejlett POI rendszert.

Valós 3D Térkép megjelenítés!

A térképi megjelenítés egy újabb ékköve a valódi három dimenziós állapottér kezelése. A 3D térben a navigációs térkép szabadon forgathtó és dönthető. Utazás közben bármikor lehetséges a nézőpont váltás. A 3D térkép úgy láttatja a navigáció során fontos térképi adatokat, ahogyan azt mindennapi életünkben megszokhattuk.  A 3D mód tetszőleges helyzetben és nagyítási szinten használható, leginkább mégis navigáció közben, térkép forgatással együtt javasoljuk a használatát.

Teljes képernyős navigáció!

Az AeroMap V2|VR3 GPS navigációs rendszerbe beépítettük a teljes képernyős megjelenítést. A teljes képernyős megjelenítés hasznosan növeli a navigáció közben látható térképi adatok mennyiségét, így könnyítve meg a tájékozódást. A teljes képernyős ábrázolás más, szintén fontos következményeket is indukál: éjjeli üzemmódban, a sötét tónusú térkép mellett nem világít az operációs rendszer alsó és lefős sávja. A felhasználói felület változása érintette a navigációs panelt is, amely ésszerűbben és jobban olvasható formában tartalmazza a navigációhoz elengedhetetlenül fontos adatokat.

HUD menürendszer

A teljes képernyős megjelenítés megköveteli bizonyos, a hagyományostól eltérő menürendszer létét. Az új menürendszer, a HUD menü, a képernyő szélein elhelyezett jól látható, jól érinthető ikonokkal vezérli a programot. A HUD ikonok nagy méretűek, kialakításuk mégis olyan, hogy szinte alig takarnak el hasznos részleteket a megjelenő térképből.

 

Jelenleg a V2|VR3 néven futó navigációs szoftverünk vásárolható meg, amely a hagyományos felülnézeti és az új VR3-as technológiájú programokat egyszerre tartalmazza. Igényeinek megfelelően bármely verzió használható, de egyes felhasználási területek (pl: repülő vagy hajó) inkább a V2-es verzió használatát igénylik.

Tovább a vásárláshoz... (inaktív)

Tovább a V2 ismertetőhöz...

Tovább a Szoftverfrissítéshez... (ingyenes)

AeroMap gps navigációs rendszer

Kapcsolodó oldalak

2006-09-16

Háromdimenziós világ az AeroMap-ban

Háromdimenziós világ az AeroMap-ban

Navigációs szoftverünkben elsőként vezettük be a teljes háromdimenziós (3D) térképábrázolást. Tovább...

 

2006-09-16

Új Magyarország térkép

Új Magyarország térkép

GPS navigációs szoftverünkhöz továbbra is a saját gyártású, nagyon pontos Magyarország térképünket... Tovább...

 

2006-09-11

AeroMap Vénusz

AeroMap Vénusz

Navigációs szoftverünk egyik legértékesebb változata, az útvonaltervezésre és valódi navigációra képes... Tovább...

 

2006-08-29

AeroMap V2|VR3 GPS navigációs rendszer

AeroMap V2|VR3 GPS navigációs rendszer

Az AeroMap autós navigációs szoftver V2-es változata immár 4éve folymatosan fejlődik. Az első hivatalos... Tovább...

 

2005-07-11

Újdonságok - AeroMap V2 2.6

Újdonságok - AeroMap V2 2.6

Rövid Ismertető a 2.6-os verzió újdonságairól.... Tovább...

 

2003-05-29

Minden magyar város térképe ingyen letölthető

Minden magyar város térképe ingyen letölthető

Szoftverünk első verzióját 2 éve 2 hónapja és 2 napja mutattuk be nektek. Az eltelt évek során rengeteg... Tovább...

 

2003-04-20

GPS navigáció - Autóban!

GPS navigáció - Autóban!

Az AeroMap navigációs rendszer szolgáltatásainak teljes körű kihasználásához szükség van egy GPS eszközre. Tovább...

 

2003-04-20

GPS navigáció - Repülőben!

GPS navigáció - Repülőben!

Az AeroMap navigációs program létrejöttét elsősorban a légi navigáció támogatása indukálta. Tovább...

 

2003-04-20

GPS navigáció - Kézben!

GPS navigáció - Kézben!

Az AeroMap legkézenfekvőbb felhasználási módja a kézi vagy zsebtérképként való használat. Zsebtérkép módban,... Tovább...

 
Copyright © 1999-2015, NAVISYS Kft. Minden jog fenntartva. | Oldaltérkép | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat | Twitter | Facebook | Az oldal RSS Feedje