Budapesttől Bólyig, M6 - M60

2010-03-21

Március 31-én átadják a forgalomnak Magyarország legújabb autópálya szakaszait. Az AeroMap felhasználók ezúttal is elsőként vehetik birtokba az új műtárgyakat. Dunaújvárostól Bólyig ezentúl az új M6-os, majd Bóly és Pécs között az M60-as autópályán közlekedhetünk. Az átadást megelőzően közzétesszük legújabb Magyarország térképünket, amely az utóbbi időszak közúti változásai mellett az M6 és M60-as autópályákat is tartalmazza. A frissítés ezúttal is ingyenes!!

Augusztusban öklömnyi kövek, egy defekt, egy sárga traktoros vontatás és egy kis villányi kitérő után végre befejeztük az M6-os autópálya felmérését. A hivatalosan tíz nap múlva átadásra kerülő új pályaszakasz teljes hossza valamivel több mint 210km. Az M6-os autópálya tulajdonképpeni része a Bólyt Péccsel összekötő M60-as jelzésű, viszonylag rövid, 56 km hosszú pályaszakasz.

Ha már autópálya nem feledkezhetünk meg az M0-ás jelenleg is épülő kiegészítő szakaszáról, a Nagytarcsát Gödöllővel összekötő M31-es gyorsforgalmi útról sem. Az M31-es nagyon rövid, mindössze 12km hosszú, amely Budapest elkerülését teszi lehetővé.

Az új M6-os autópálya az AeroMap VR3 képernyőjén

Bár régi ígéretünkkel - navigációs programunk VR3 verziója - továbbra is adósok maradunk, szeretnénk bemutatni egy az új rendszer által generált vizualizációt, amely az M6-os és M60-as autópálya rajzolatát ábrázolja.


AeroMap tesztelés Android-on

Legfrissebb hír ugyanerről:

2014-10-12

Térkép frissítés: Országszerte (2014.10)

Térkép frissítés: Országszerte (2014.10)

Letölthető az AeroMap V2|Zerge legújabb, ingyenes térkép frissítése. Tovább...

 
Copyright © 1999-2015, NAVISYS Kft. Minden jog fenntartva. | Oldaltérkép | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat | Twitter | Facebook | Az oldal RSS Feedje